XXV саветовање

ЗЛАТИБОР 2023

„Радно право у прописима и пракси”

 

 

Поштоване колегинице и колеге, 

 

Са задовољством Вас обавештавамо да ће се XXV тродневно стручно-научно саветовање одржати на Златибору, у периоду од 04. до 07. октобра 2023. године, уз подршку Канцеларије Међународне организације рада у Београду и Републичке агенције за мирно решавање радних спорова.

У среду 4. октобра предвиђен је долазак и скуп учесника Саветовања. Први радни дан Саветовања је четвртак 5. октобар а последњи субота 7. октобар 2023. године.

Главна тема Саветовања је “Радно право у прописима и пракси”.

Циљ Саветовања је да учеснике упозна са значајним научним достигнућима и најновијим трендовима, а кроз размену практичних искустава и најбољих пракси из области радног и социјалног права.

Референти, модератори и други носиоци активности су угледни стручњаци из земље и иностранства (професори радног права са свих наших универзитета, као и са универзитета у региону, еминентне судије са свих судских инстанци, експерти који раде на креирању и праћењу законских аката, као и други стручњаци ангажовани у државним установама и органима, синдикалним организацијама, арбитри и миритељи Републичке агенције за мирно решавање радних спорова, адвокати и други). Активно учешће на Саветовању очекујемо и од представника релевантних надлежних државних институција.

Добродошли су стручњаци, истраживачи, представници јавног и приватног сектора, као и сви заинтересовани за размену идеја и искустава, али и за презентовање резултата сопствених истраживања.

Надамо се да ћете се придружити овом значајном догађају и допринети конструктивној дискусији о тренутно најактуелнијим темама из области радног и социјалног права. Два округла стола, од којих ће један бити посвећен решавању радних спорова, а други новим облицима рада са посебним освртом на платформски рад, пружиће учесницима прилику да расправљају о наведеним темама, поделе своје искуство, добру праксу и понуде конкретна решења.

 

КОТИЗАЦИЈА

за учешће на Саветовању износи 15.000 динара са пдв-ом по учеснику и обухвата:

• Учешће на Саветовању
 Два броја часописа „Радно и социјално право“ за 2023. годину 
• Коктел
• Излет
• Свечану вечеру

СМЕШТАЈ

Све информације у вези са смештајем учесника могу се добити у: 

Конак, Златибор, тел. 063/363620
ЦЕНЕ смештаја у овом објекту за учеснике Саветовања (три полупансиона): једнокреветна соба – 18.000 динара. У цену смештаја укључено је коришћење СПА центра (базен, ђакузи, финска сауна, парно купатило и тапедаријуми);

Студентско одмаралиште „Ратко Митровић“, Златибор, тел. 031/841-369 и 031/841-791.
ЦЕНЕ смештаја у овом објекту за учеснике Саветовања (три пуна пансиона): јендокреветна соба – 16.500 динара; двокреветна соба – 14.700 динара. У цену смештаја укључена је и боравишна текса.

Чигота, Златибор, тел. 031/ 597597.
ЦЕНЕ смештаја у овом објекту за учеснике Саветовања (три пуна пансиона): једнокреветна соба А блок – 17.850 динара, двокреветна соба А блок – 15.600 динара; једнокреветна соба Б блок – 16500 динара, двокреветна соба Б блок – 14.700 динара, АБ апартман за 2 особе – 6.500 динара по особи. У цену није урачуната боравишна такса и осигурање које износи 137,00 динара по особи по дану.

Верујемо да ће учесницима присуство на Саветовању пружити инспиративно окружење за учење, размену идеја и успостављање корисних контаката.

Организациони одбор 
проф. др Бојан Урдаревић
председник Удружења

Молимо Вас да пријаве извршите путем припремљеног формулара

 

  Ваше име (обавезно)

  Ваша е-пошта (обавезно)

  Ваш број телефона. Нпр. 063-123-4567 (обавезно)

  Установа у којој радите (обавезно)

  ПИБ (обавезно за правна лица)

  ЈБКЈС (обавезно за правна лица)

  Смештај:

  Број учесника

  Имена учесника (обавезно)

  Напомена

  • 00Дана
  • 00Сати
  • 00Минута
  • 00Секунди